Home
Biografie

Persbericht

Een droom werd werkelijkheid voor Theo Derks uit Grubbenvorst.

Als 14 jarige jongen had Theo al wilde plannen voor de toekomst. Hoe maak je van je hobby je werk dat was wat hij zich afvroeg. 

Het begon voor hem in het buurtgebouw van de plaatselijke buurtvereniging te Horst. De muziek installatie van het gebouw was geheel tot zijn beschikking die avond. Ze hadden hem gevraagd om deze avond aan te vullen met muziek. `een geweldig idee vond ik dit, enzo begon de aankoop van mijn eerste plaatjes`. Deze collectie werd al heel snel uitgebreid en steeds meer mensen hoorde van zijn talenten. Hij begon zijn eigen piratenzender wat een klein succesje voor hem was. Helaas duurde dit maar een jaar….

Hij moest wat anders zoeken waarbij hij zich helemaal in kon leven. Hij kreeg de kans om iets verder te gaan dan Limburg, met diverse drive in shows trok hij door het hele land. In 1989 starte hij zijn eigen drive in show, samen met Oad Reizen. 

Na 2 jaar dit gedaan te hebben zocht Theo toch nog naar wat meer uitdaging. In 1994 starte deze DJ zijn eigen bedrijf Double Dutch Disco Productions. Je kunt het zo gek niet bedenken, hij werd gevraagd voor o.a., bruiloften, personeelsfeesten, disco’s en presentaties en dit alles heeft hij nog een keer aangevuld met een karaoke show en later zijn eigen après ski hut on tour. Toch kreeg deze man er geen genoeg van enzo kwam er nog maar een nieuwe show bij samen met  Feestcafé de Koets Venray-Deurne werd  De Koets on Tour Show bedacht.

Ook draait Dj Tik Tak via diverse theaterbureaus, door het hele land. Met zijn verschillende thema shows weet hij complete zalen op zijn kop te zetten.

Met een grote glimlach op zijn gezicht draait Theo nog steeds zijn plaatjes. Zijn allernieuwste aanwinst ligt in de winkel. Hij heeft het na 25 jaar DJ te zijn nu eindelijk voor elkaar met een geweldige nieuwe feestplaat, Let The Bells Ring. Een feestnummer wat de hele zaal op zijn kop zet!!

Theo Droomt nog steeds om deze droom helemaal compleet te maken zou hij ook graag in het buitenland door willen breken. Zou het voor deze DJ bij een droom blijven of wordt ook deze droom ook nog werkelijkheid?!

In 2005 en 2006 draaide Theo de Aprésski  in de VIP - BAR Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Verder is hij een geliefde dj bij bruiloften, bedrijfsfeesten en noem maar op.

In juli 2011 mocht hij zelfs in de malibu beach bar  Anaxos ( Lesbos Greece) de Summerparty draaien.

In 2012 doet hij er nog een schepje bovenop en gaat hij wederom naar Griekenland ( Anaxos - Lesbos) om aldaar iedereen muzikaal in de watten te leggen.

Met een grote glimlach draai ik nog steeds plaatjes en verzorg ik naar wens complete feestjes, eventueel met een band of artiest. geef ik workshops en begeleid jong talent om ook dj te worden.

Met mijn nieuwe act Der DJ aus die bergen "Der Toller Theo" hoop ik alweer een leuk feestje te maken.

 

 


     
    © Double Dutch Disco Productions | Inloggen | Website by Martijn Geurts